‘Samsung Galaxy S7 komt ook in Galaxy S7 Edge variant’

Volgend jaar zal Samsung wederom twee varianten van haar toptelefoon op de markt brengen. Naast de ‘platte’ Galaxy S7 komt er ook een Galaxy S7 Edge.

samsung-logo 'Samsung Galaxy S7 komt ook in Galaxy S7 Edge variant'

Wat zich al een beetje liet raden, zou nu bevestigd zijn: Samsung zal in 2016 twee versies van haar Galaxy S7 uitbrengen, waaronder eentje met een dual edge scherm : een Galaxy S7 Edge, zogezegd.

Een insider van Sammobile weet te melden dat de Galaxy S7 met modelcode SM-G930 een gebogen broertje zal krijgen met modelcode SM-G935. Dit lijkt een herhaling van de strategie van dit jaar, waarbij de Galaxy S6 SM-G920 vergezeld werd door de S6 Edge SM-G925.

En wie door het uitblijven van de Galaxy Note 5 twijfelt of de Galaxy S7 wel naar Europa zal komen kan gerust zijn: beide S7 varianten zullen ook hier in de schappen landen.

De Galaxy S7 en S7 Edge worden op dit moment ontwikkeld onder de projectnaam Lucky, waarbij de toestellen zelf aangeduid worden als de Hero en Hero 2. Mogelijk zal Samsung – zoals wel vaker gebeurde – ook nog twee verschillende hardwareconfiguraties gebruiken: eentje met een Exynos 8890 processor van de Zuid-Koreanen zelf, en eentje met Qualcomm’s Snapdragon 820 system on a chip.

Andere recente geruchten over de Galaxy S7 noemen een mogelijke terugkeer van het microSD slot, een 20 megapixel ISOCELL camerasensor, en het gebruik van een nieuwe, sterkere glassoort.

Hoeveel informatie en geruchten er ook de ronde doen over de verschillende Galaxy S7 varianten, het is goed om te bedenken dat het nog maanden gaat duren voor Samsung de toestellen zal onthullen. Gebruik dus korreltjes zout, en houdt in gedachten dat er nog veel kan veranderen de komende tijd.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

Praat mee