Wireless Charger Pad met Fast Charge (EP-PN920) voor Galaxy S6 Edge Plus nu leverbaar in Nederland

De Samsung Galaxy S6 Edge+ is als eerste telefoon uitgerust met de mogelijkheid om zonder kabel toch snel op te laden. Daarvoor heb je wel de Wireless Charger Pad EP-PN920 met Fast Charge nodig. Nu, een paar weken na het toestel zelf, is deze leverbaar in Nederland.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-wireless-charger-pad-fast-ep-pn920-kopen-nederland Wireless Charger Pad met Fast Charge (EP-PN920) voor Galaxy S6 Edge Plus nu leverbaar in Nederland

Natuurlijk is de Galaxy S6 Edge+, net als de andere S6 modellen, compatible met verschillende standaards om draadloos op te laden. Maar tot nu toe was het draadloos opladen van je telefoon een vrij langdurige aangelegenheid. Daarom kan het toestel ook Samsung’s nieuwe draadloze Fast charge optie gebruiken. Hiermee is de S6 Edge+ ook zonder kabel in twee uur helemaal vol te laden – veel andere smartphones hebben zo lang nodig om mét kabel helemaal op te laden.

Dit draadloos snelladen kan alleen met de speciale Wireless Charging Pad EP-PN920 voor de S6 Edge+, die nu dan eindelijk direct leverbaar is in Nederland. Op dit moment heeft Samsung ‘m zelf al op voorraad voor € 49,99. Andere winkels (Coolblue, Centralpoint, etc.) verwachten ‘m binnenkort.

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Reacties

  1. jeanette zegt

    vraagje ik heb nu samsung galaxy S6 en de wireless charger er staat niet op hoe lang
    de charger. op te laden voor je hem kan gebruiken.
    hele kleine leters. op de quick start gids.

Praat mee