Samsung Galaxy S6 Edge Plus review

Het onverwachte verkoopsucces van de 5,1 inch Galaxy S6 Edge stond aan de wieg van een grotere broer, die tot de komst van de Galaxy S7 in feite de ultieme Galaxy moet zijn: de Galaxy S6 Edge Plus. Is hij dat? En kan hij het gemis van de Galaxy Note 5 verzachten? Wij zochten het de afgelopen weken uit.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-review-1 Samsung Galaxy S6 Edge Plus review

Samsung’s ultieme Galaxy anno 2015: de Galaxy S6 Edge Plus

Zoals we altijd doen, zetten we eerst de belangrijkste lessen van onze Galaxy S6 Edge Plus review op een rijtje:

De Galaxy S6 Edge Plus heeft…

 • wederom een erg goede camera,
 • en een veel betere accuduur dan de kleinere S6 modellen,
 • terwijl het edge scherm nog beter tot zijn recht komt op dit formaat.

Maar…

 • hij mist een IR blaster,
 • en een 64 GB variant laat op zich wachten, terwijl er geen microSD kaartje in kan.

Sommige van de bovenstaande conclusies liggen voor de hand als je bekend bent met de 5,1 inch Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Maar als je overweegt een Galaxy S6 Edge Plus te kopen, is de kans groot dat je nog geen S6 hebt. Dus: ontdek waarom we bovenstaande conclusies trekken, en lees onze volledige Galaxy S6 Edge Plus Review.

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Reacties

 1. Joey zegt

  Ik snap niet waarom de 64gb zo lang op zichzelf laat wachten. Inmiddels is hij in Belgie, Frankrijk en Duitsland al te bestellen. bron: Tweakers

  Ook vind ik het een minpunt dat je niet de kleur kan kiezen die je wilt. Ik zou bijvoorbeeld heel graag de zilveren variant willen, maar die zal wel niet binnenkort beschikbaar zijn en al helemaal niet in 64gb.

  Is er inmiddels al bekend wanneer dit toestel wordt geleverd in Nederland? Los van Conrad, die de telefoon wel kan leveren.

Praat mee