Fotograaf Peter Lik laat zien wat hij kan met de camera van de Samsung Galaxy S6 Edge+

Samsung en de bekende fotograaf Peter Lik hebben hun krachten gebundeld om te laten zien waar de camera van de Galaxy S6 Edge+ toe in staat is.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-peter-lik-1 Fotograaf Peter Lik laat zien wat hij kan met de camera van de Samsung Galaxy S6 Edge+

Peter Lik is de fotograaf die de duurste foto ooit maakte – zijn kiekje Phantom werd voor 6,5 miljoen dollar verkocht. Arm is de beste dus niet, maar toch nam hij voor Samsung de zware klus op zich om foto’s te maken in de Grand Canyon, op Hawaii, en nog een paar vervelend mooi plekken.

Hiervoor kreeg hij een Galaxy S6 Edge+ mee, wat behalve geen toeval ook niet de slechtste keuze is voor het fotograferen van mooie uitzichten.

Natuurlijk zijn dit mooie foto’s, die niet direct laten zien hoe goed de camera van de S6 Edge+ is. Daarover kom je meer te weten in onze Galaxy S6 Edge+ review later deze week. Daarin blijkt dat het toestel ook in minder spectaculaire omstandigheden een prima camera heeft.

Meer foto’s van Lik en de S6 Edge+ vind je op Samsung’s eigen blog.

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Reacties

  1. Rick zegt

    ben zelf hobby fotograaf en opzicht kun je prima mooie fotó’s maken met menig smartphone camera (vanaf 5MP), mits je maar geen gebruik maakt van digitale zoom.

    oa macro foto’s zijn leuk om met je smartphone te maken.

Praat mee