Samsung Galaxy Note 5 mogelijk eerder dan verwacht op Russische markt

Ondanks eerdere berichten lijkt het erop dat de Samsung Galaxy Note 5 in sommige landen – Rusland – veel eerder dan verwacht tóch in de winkels zal belanden.

samsung-galaxy-note-5-1 Samsung Galaxy Note 5 mogelijk eerder dan verwacht op Russische markt

Jaja, nu weten we het wel: de Galaxy Note 5 komt voorlopig niet naar ons land. En toch blijven wij in de gaten houden wanneer het toestel waar wél op de markt komt – met name in landen waar hij eigenlijk ook niet direct uitgebracht zou gaan worden. Één zo’n land is Rusland, waar het er eerder nog op leek dat de Galaxy Note 5 pas begin 2016 in de schappen zou belanden.

Volgens de Russische analist Eldar Murtazin ligt het toestel nu dan toch zeer binnenkort in de winkels – een stuk sneller dan de eerdere voorspellingen, dus.

Eerder al kwamen te weten dat Samsung de vraag naar de Galaxy Note 5 vanachter de schermen wel degelijk goed in de gaten houdt. En dat er ook buiten het handjevol landen waar het toestel officieel uitgebracht interesse is, is duidelijk.

Natuurlijk zegt dit allemaal vrij weinig (lees: niets) over een verdere Europese, laat staan Nederlandse release van de Galaxy Note 5. Alleen het idee dat Samsung het toestel tóch eerder dan verwacht uitbrengt in sommige landen, mag een stroomhalm heten voor iedereen die stiekem blijft hopen op een Nederlandse release vóór het einde van dit jaar. En wij weten dat er ook in ons land een hoop mensen zijn die deze hoop nog steeds koesteren, tenslotte.

Reacties

 1. Eric zegt

  Alle Notes ben ik teouw geweest en nu zou Samsung voor mij gaan beslissen dat ik geen Note wil hebben?

  Helemaal mis Samsung, maar het wordt geen S6 of wat dan ook.
  Ik ga dan mooi terug naar de Iphone. Klantje kwijt met altijd 2 notes in gebruik. Dat worden 2 iphones 6s plus.

 2. R. van Briemen zegt

  De note 5 is wel te koop, maar zal er geen nederlandse ondersteuning zijn.
  Wat ik trouwens jammer vind. De note 5 heeft nou net dat beetje meer uitstraling dan zijn voorgangers.
  Heb zelf de iphone 6+ voor mijn werk en een galaxy A7 prive. En de note 5 lijkt me nou juist de perfecte opvolger voor mijn prive tel. qua specs en looks.
  Ik ben erg benieuwd naar het vervolg…

Praat mee