Samsung Galaxy Mega On betrapt tijdens rondjes in benchmarktest

Of de Samsung Galaxy Mega On – jaja, een nieuwe, nog onbekende Galaxy die een tijdje geleden al opdook – ooit in de Nederlandse winkels zal belanden is maar de vraag. Maar voor wie hoopt op een nieuwe Mega is dit toch het toestel om in de gaten te houden. Een benchmark test toont een paar details, en biedt een blik op de prestaties.

samsung-galaxy-mega-on-specs-prestaties Samsung Galaxy Mega On betrapt tijdens rondjes in benchmarktest

In de database van de Geekbench test duikt de Galaxy Mega On op, draaiend op een 1,4 GHz variant van Qualcomm’s MSM8916 – mogelijk de Snapdragon 412 chip. Dit is een 64 bit processor met bescheiden prestaties, zoals te zien aan de scores.

Naast de details van de processor, zagen we eerder al dat Galaxy Mega On een 5,5 inch schermdiagonaal heeft, en een 720p HD resolutie. Gemaakte foto’s met een resolutie van 8 megapixels – of 5 megapixel selfies – sla je op in het interne geheugen van 8 GB, óf op een microSD kaartje.

Zoals gezegd: of de Mega On naar Nederland komt is alles behalve duidelijk. De kans lijkt ons groter dat we hier de Galaxy J7 krijgen – de Galaxy J5 is hier tenslotte ook al te koop. Echter, zolang dit niet gebeurt, blijft er vanalles mogelijk.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee