Samsung Exynos 8890 benchmark maakt indruk, belooft wat voor Galaxy S7

Nu we het gisteren toch al over de Samsung Galaxy S7 hadden, is het aardig om te vermelden dat er wat benchmarkresultaten zijn opgedoken van de Exynos 8890 processor die mogelijk in het toestel zal belanden.

samsung-exynos-8890-galaxy-s7-geekbench-benchmark Samsung Exynos 8890 benchmark maakt indruk, belooft wat voor Galaxy S7

Zoals wel vaker is het Chinese Weibo de bron van de opgedoken gegevens, die erop duiden dat de Exynos 8890 processor een krachtige processor is. De huidige Exynos 7420 – te vinden in de Galaxy S6 – scoort in de GeekBench benchmark test aardige punten met een single core score rond de 1500, en een multicore score rond de 4500. De 8890 rent hier rondjes omheen met 2304 punten in single core, en maarliefst 8038 punten in de multi core test.

Uit de informatie wordt niet geheel duidelijk of de geteste processor zich daadwerkelijk in een Galaxy S7 prototype bevindt, of dat het hier gaat om een testopstelling die verder nog niet zoveel met Samsung’s Next Big Thing te maken heeft.

(via)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee