‘Opvolgers Samsung Galaxy A3, A5 en A7 in de maak’

Achter de schermen werkt Samsung aan de volgende generatie van haar A serie smartphones, die tot nu toe bestaat uit de Galaxy A3, A5 en A7.

samsung-galaxy-a5-review-1 'Opvolgers Samsung Galaxy A3, A5 en A7 in de maak'

Begin dit jaar luidde Samsung haar nieuwe designrichting in met de komst van de geheel uit aluminium vervaargdigde Galaxy A3 en A5 – later gevolgd door de A7. Elders ter wereld is er ook nog een Galaxy A8 beschikbaar, maar deze heeft de Europese markt nooit bereikt.

En nu het laatste kwartaal van het jaar nadert, wordt ook duidelijk dat Samsung werkt aan opvolgers van de eerste A-generatie. Waar de huidige A3, A5 en A7 toestellen geindentificeerd worden door respectievelijk de modelcodes SM-A300, SM-A500 en SM-A700, zullen de opvolgers door het leven gaan als de SM-A310, SM-A510 en de SM-A710.

Onder welke namen de nieuwe A’s in de winkels zullen belande is verder nog niet bekend. Het laat zich raden dat dit in de eerste maanden van 2016 moet gaan gebeuren – het is dan tenslotte een jaar geleden dat de huidige A3, A5 en A7 op de markt kwamen.

 

Galaxy deal tips

Praat mee