NIeuwe 3 GB variant Galaxy S7 duikt op in benchmarks

Voor een toestel dat nog minstens zo’n zes maanden van een officiële release is verwijderd stromen de geruchten nu al binnen alsof het niets is! Eerder deze maand dook er een benchmark op van een nieuwe Samsung topmodel onder de codenaam Project Lucky wat hoogstwaarschijnlijk een vroege variant is van de Samsung Galaxy S7.

s7-project-lucky-1024x641 NIeuwe 3 GB variant Galaxy S7 duikt op in benchmarks

In de bovengenoemde benchmarks stond Project Lucky aangegeven met maar liefst 4 GB RAM samen met een ingebouwde LTE chip. De nieuwste benchmark die we vandaag via Phonearena binnen hebben gekregen laat nog een andere variant van Project Lucky zien met een iets meer bescheiden 3 GB RAM geheugen en dit keer zonder het LTE certificaat.

 

Hoewel het er nu dus op lijkt dat er wederom twee (of meer?) varianten van de S7 in de pijpleiding zitten is het eigenlijk nog te vroeg om dit nu al met zekerheid vast te stellen. In de tijd van de S5 (klinkt al zoooo lang geleden 😉 ) zagen we ook een prototype S5 benchmark verschijnen met een kleinere hoeveelheid RAM en wat andere aanpassingen ten opzichte van het uiteindelijke toestel.

De kans bestaat dus dat we inderdaad met twee verschillende S7 varianten te maken hebben, maar het kan net zo goed een vroeg prototype van van het toestel zijn met tijdelijk mindere specs.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee