Geruchten vroege release Samsung Galaxy S7 beginnen vroeger dan verwacht

Geruchten dat de Samsung Galaxy S7 vroeger dan het normale, jaarlijkse releaseschema op de markt zal verschijnen, duiken dit jaar vervroegd op.

samsung-logo Geruchten vroege release Samsung Galaxy S7 beginnen vroeger dan verwacht

Helemaal vanuit Samsung’s thuisland Zuid-Korea komt het nieuws dat het Volgende Grote Ding – de Galaxy S7 natuurlijk – mogelijk al in januari onthuld zal worden. Te koop moet het toestel vervolgens al in februari zijn. Dit bericht over een vroeger-dan-normale release van een Galaxy S topmodel komt beduidend vroeger dan gebruikelijk.

Samsung bracht haar vorige Galaxy S toptoestellen de afgelopen twee jaar begin april op de markt: de Galaxy S5 was in 2014 op 11 april voor het eerst te koop – na een onthulling op 24 maart – , terwijl de Galaxy S6 datzelfde dit jaar op 10 april deed, na op 1 maart unpacked te zijn.

Nieuws over een vervroegde release van beide toestellen dook respectievelijk in oktober 2013 en december 2014 op. In beide gevallen werd onjuist voorspeld dat Samsung de toestellen in januari zou lanceren. Het is dus opvallend dat speculatie over een onthulling van de Galaxy S7 in januari volgend jaar zo vroeg – het is pas eind september – opduikt.

De reden voor deze vervroegde speculatie moge duidelijk zijn: tenslotte heeft Samsung de niet hier verkrijgbare Galaxy Note 5 dit jaar ook enige weken eerder dan verwacht onthuld. Overigens kwamen de eerste, onnauwkeurige geruchten over een vervroegde onthulling van dát toestel precies op het normale schema naar buiten.

Het is niet duidelijk of het vroege opduiken van geruchten over een vervroegde release van de Galaxy S7 wijst op een wijziging in Samsung’s jaarlijkse releasecyclus, noch of er sprake is van een veranderend geruchtencircuit.

Waarde is voorlopig vooral te hechten aan korrels zout.

(via)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee