Voor wie nog twijfelde: Samsung bevestigt zelf naam Galaxy S6 Edge Plus

Dat Samsung volgende week naast de Galaxy Note 5 ook nog een Galaxy S6 Edge Plus zal lanceren is duidelijk. En mocht er nog iemand twijfelen aan de naamgeving van dit laatste toestel, dan biedt een document op Samsung’s eigen website vanaf nu zekerheid.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-naam1 Voor wie nog twijfelde: Samsung bevestigt zelf naam Galaxy S6 Edge Plus

Samsung’s Filipijnse tak houdt namelijk een actie waarmee je toegangskaarten kunt winnen tot een lokaal Unpacked evenement – de bijbehorende pagina deed gisteren al de ronde, omdat er een afbeelding te zien is met drie nieuwe apparaten. Echter, wie de algemene voorwaarden voor de winactie check, komt in een document (PDF) terecht met de alleszeggende naam Samsung S6 Edge Plus registration.

Natuurlijk, nadat Samsung die naam een tijdje terecht al liet vastleggen bij verschillende instanties was de kans al groot dat de XL variant van de Galaxy S6 Edge zo gaat heten – maar als Samsung ‘m zelf nu al zo noemt, mag iedere vorm van twijfel opzij worden geschoven.

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Reacties

Praat mee