Samsung UK bevestigt: wel Lollipop voor Galaxy Note 3 Neo, niet voor Galaxy K Zoom

samsung-galaxy-note-3-neo-android-4-4-kitkat-update-300x192 Samsung UK bevestigt: wel Lollipop voor Galaxy Note 3 Neo, niet voor Galaxy K ZoomSamsung’s Engelse tak wordt de laatste tijd steeds vrijer in het geven van informatie over toekomstige Android Lollipop updates. Zo komen we te weten dat de Galaxy Note 3 Neo – zoals verwacht – wél de update naar Android 5.0 Lollipop zal gaan krijgen, maar de Galaxy K Zoom niet.

Een tijdje geleden al was het Samsung’s Franse tak die de Lollipop update voor de Galaxy Note 3 Neo voorspelde, maar sindsdien werd het stil rond dat toestel. En hoewel we nog steeds niet weten wanneer de update precies in de planning staat, is het toch fijn dat Samsung UK via Twitter bevestigt dat Lollipop wel degelijk in de pijpleiding zit.

samsung-galaxy-k-zoom-vine-app-300x199 Samsung UK bevestigt: wel Lollipop voor Galaxy Note 3 Neo, niet voor Galaxy K ZoomMinder goed is het nieuws voor iedereen met een Galaxy K Zoom: voor deze telefoon/camera zit er geen Lollipop update meer in. Althans, niet in Engeland, want uiteindelijk doet Samsung’s Engelse tak voornamelijk uitspraken die geldig zijn voor haar eigen markt. Maar duidelijk is dat het de kans op de update elders niet groter maakt.

(via)

Beste Galaxy Note 3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Rene zegt

    Het streamen van muziek via bluetooth en het draadloos praten in mijn auto via bleutooth geeft vaak storingen, ik heb een galaxy k zoom en hoop dat hier wel een update voor komt. Anders is dit product voor mij niet te gebruiken en gaat hij terug naar de winkel.

Praat mee