Samsung licht Android 6.0 Marshmallow features voor haar Galaxy telefoons toe

Hoewel het nog even gaat duren voor de volgende versie van het Android besturingssysteem beschikbaar komt – de eerder besproken Android 6.0 Marshmallow update die uiteraard ook naar allerlei Galaxy telefoons komt. Natuurlijk weten we al het een en ander over deze volgende versie van Android, en ook Samsung licht alvast een tipje van de sluier op.

samsung-galaxy-android-m-update-features-header Samsung licht Android 6.0 Marshmallow features voor haar Galaxy telefoons toe

In de onderstaande infographic zien we alvast de belangrijkste snufjes opgesomd die straks met de Android M update naar verschillende Galaxy telefoons – en tablets – komen. Daaronder de vernieuwde app permissies, verbeterd geheugenbeheer, meer toepassingen voor de vingerscanner, automatische backups én nieuwe manieren om energie te besparen.

Op zich is hier weinig verrassends te zien, maar het is altijd fijn als Samsung zelf bevestigt wat een update straks zoal met zich mee gaat brengen. Check eventueel ook ons vroegtijdige overzicht van welke Samsung Galaxy de Android 6.0 Marshmallow update gaat krijgen.

samsung-galaxy-android-m-update-features Samsung licht Android 6.0 Marshmallow features voor haar Galaxy telefoons toe

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee