Samsung Gear S2 horloge in levende lijve te zien

Begin september zal Samsung haar nieuwe Gear S2 smartwatch onthullen. In de aanloop naar dit gebeuren, duikt nu de eerste echte foto van het horloge op.

samsung-gear-s2-foto Samsung Gear S2 horloge in levende lijve te zien

Samsung zelf slingerde al verschillende teasers de wereld in, inclusief renders van de Gear S2. En een paar dagen geleden ontdekten wij dat het horloge óók nog in een Gear S2 Classic variant gelanceerd zal gaan worden. In het uitgekiende plan om meer aandacht voor de S2 te genereren, heeft een Samsung medewerker nu een heuse foto van het horloge om zijn pols op Instagram geplaatst.

Tenzij de beste man enorm dikke polsen heeft, lijkt het erop dat de Gear S2 een vrij slank, compact horloge is – zoals wij een tijdje terug al op basis van opgedoken gegevens berekenden. De behuizing zelf is van metaal, en duidelijk zichtbaar is de ring die voor een groot deel van de bediening moet zorgen – samen met twee overige knoppen die aan de rechterzijkant zitten.

De Gear S2 zal op 3 september in Berlijn officieel gelanceerd worden. De eerste reacties op wat we tot nu toe van het horloge zagen lijken erg positief, maar uiteindelijk zal het succes ervan mede afhangen van het prijskaartje.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee