Gratis Book Cover Keyboard bij de Samsung Galaxy Tab S2 9.7

De nieuwe Galaxy Tab S2 is nu al te bestellen in Nederland, hoewel hij pas begin september echt leverbaar zal zijn. Om de wachttijd te overbruggen haalt Samsung een aardige actie uit de kast: wie in de preorder periode een 9,7 inch Tab S2 bestelt, kan er voor nop een Book Cover Keyboard bij krijgen.

Het Book Cover Keyboard is een beschermhoes met ingebakken keyboard, die je Galaxy Tab S2 9.7 omtovert in een semi-laptop. Los heeft de cover een adviesprijs van € 169,99, maar wie een 9,7 inch versie van de Tab S2 preordert kan deze er gratis bij krijgen.

De actie loopt tot 2 september, en om deel te nemen dien je je te registeren via Samsung's actiepagina HIER. Daar wordt ook uitgelegd wat je precies moet doen om in aanmerking te komen voor de gratis cover.

Op dit moment kun je de WiFi versie van de 9,7 inch Tab S2 al bestellen bij Samsung zelf (€ 499,-, zie HIER). De 4G variant gaat € 579,- kosten, is al wel te vinden in Samsung's shop (HIER), maar kan op dit moment nog niet besteld worden.

Lees de reacties (10)

Gerelateerde artikelen