Samsung Galaxy S6 en J5 tip: nieuwe, minimalistische kleurenthema’s

Iedere week verschijnen er nieuwe thema’s voor de interface van de Galaxy S6. S6 Edge en de Galaxy J5. Deze week komt een toffe collectie voorbij met minimalistische thema’s in een ruim aanbod aan verschillende kleuren.

samsung-galaxy-s6-j5-minimalistisch-thema-navy-blauw Samsung Galaxy S6 en J5 tip: nieuwe, minimalistische kleurenthema's

De nieuwe thema’s vind je als je op je Galaxy S6 (Edge) of Galaxy J5 een bezoekje brengt aan de Theme Store. Je vindt deze al je je vinger even op een leeg stukje startscherm legt, en vervolgens kiest voor Thema’s. Onderin beeld staat dan de koppeling naar de Theme Store.

Eenmaal in de Theme Store vind je de nieuwste thema’s voor de TouchWiz interface, door Alles te kiezen (zie hieronder), en te sorteren op Meest recent.

samsung-galaxy-s6-j5-nieuwste-themas-vinden Samsung Galaxy S6 en J5 tip: nieuwe, minimalistische kleurenthema's

Deze week vind je een flink aantal minimalistisch ogende Cogul thema’s, met strak vormgegeven icoontjes en menu’s, en telkens één verschil: de kleur. Je kunt dus in feite kiezen uit Yellow, Mint blue, Violet, Maya blue, Rose pink, Navy, Blue green, Orange, Pale green, Hop pink, Lilac, Wood, Dark grey, Baby pink, Cobalt blue en Kraft paper.

samsung-galaxy-s6-j5-minimalistisch-thema-grijs Samsung Galaxy S6 en J5 tip: nieuwe, minimalistische kleurenthema's

Dit soort thema’s zijn wat ons betreft ideaal voor iedereen die niet van de felle, bonte kleuren van Samsung’s standaard TouchWiz design houdt.

Beste Galaxy J5 aanbiedingen per provider

Praat mee