Europese release Samsung Galaxy S6 Edge+ op 4 september?

Nog maar twee dagen te gaan tot de onthulling van de Samsung Galaxy S6 Edge+ en de Galaxy Note 5. Eerdere geruchten wijzen op een releasedatum voor beide toestellen van 21 augustus – hoewel de Note 5 in Europa pas later zal arriveren. Nieuwe informatie wijst erop dat de S6 Edge+ vanaf 4 september daadwerkelijk in de winkels zal liggen.

samsung-galaxy-s6-edge-releasedatum-frankrijk-1024x453 Europese release Samsung Galaxy S6 Edge+ op 4 september?

Op Samsung’s Franse website is nu was al met wat zoekwerk een preorder pagina te vinden – hij is alweer weg – voor de Galaxy S6 Edge+. De preorder periode loopt van 21 augustus tot 3 september, wat suggereert dat het toestel vanaf 4 september daadwerkelijk geleverd wordt.

Op de pagina zien we wederom duidelijk dat het toestel Galaxy S6 Edge+ heet, en dat iedereen die in Frankrijk een exemplaar voorbestelt een Level On koptelefoon kado krijgt, evenals drie maanden gratis muziek op Google Play.

Hoewel de S6 Edge+ steeds vaker opduikt op Samsung’s eigen websites, blijft het rond de Galaxy Note 5 voorlopig verrassend stil – in ieder geval in Europa. Dit komt aardig overeen met eerdere geruchten dat je het toestel hier pas later zal kunnen kopen.

Hopelijk weten we ook daarover meer na de lancering die overmorgen – op 13 augustus – plaatsvindt. Dan weten we ook definitief wanneer je de Galaxy S6 Edge+ kopen kunt in Nederland.

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Praat mee