Samsung Galaxy S6 Edge Plus krijgt eigen, nieuwe Gear VR (Galaxy Note 5 ook dus)

Een nieuwe generatie grote telefoons, een nieuwe bijbehorende Gear VR – zo blijkt na de lancering van de Samsung Galaxy S6 Edge+ en de Galaxy Note 5.

samsung-gear-vr Samsung Galaxy S6 Edge Plus krijgt eigen, nieuwe Gear VR (Galaxy Note 5 ook dus)

De eerste Gear VR virtual reality headset van Samsung was geschikt voor gebruik met de Galaxy Note 4 en Galaxy Note Edge. Een half jaar later kregen de kleinere Galaxy S6 en S6 Edge hun eigen versie, die inmiddels ook alweer geruime tijd te koop is.

En zo staat alweer de derde variant van de Gear VR in de startblokken, zodat je straks ook met de Galaxy S6 Edge+ virtuele werelden of gebeurtenissen kunt bezoeken vanaf de bank in je woonkamer. Dat deze nieuwe VR ook geschikt zal zijn voor de Galaxy Note 5 is duidelijk, maar zoals bekend hebben we daar in Nederland voorlopig nog niet zoveel aan.

Daarmee is natuurlijk nog niet gezegd wanneer we de bij de S6 Edge+ behorende Gear VR in de Nederlandse winkels kunnen verwachten. Waarschijnlijk komen dat te weten tijdens de aankomende IFA beurs, die begin september in Berlijn wordt gehouden.

(bron)

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Praat mee