Samsung Galaxy O5 en Galaxy O7 in de pijpleiding (update 19 aug: toch niet)

Samsung’s Galaxy A serie mid range telefoons is inmiddels lang en breed geland, en ook de eerste Galaxy J modellen zijn inmiddels in Nederland verkrijgbaar. En nu zou er een Galaxy O serie in aantocht zijn, met de Galaxy O5 en Galaxy O7 als eerste toestellen.

samsung-logo Samsung Galaxy O5 en Galaxy O7 in de pijpleiding (update 19 aug: toch niet)

De mannen van Sammobile hebben van één van hun betrouwbare insiders vernomen dat twee nieuwe smartphones met de modelcodes SM-G550 en SM-G600 door het leven zullen gaan als respectievelijk de Galaxy O5 en de Galaxy O7.

Opvallend hierbij is vooral dat Samsung sinds enige tijd de letter van de serie juist liet terugkomen in de modelcode. Zo heeft de Galaxy J5 modelcode SM-J500, terwijl de SM-A500 in de winkel ligt als de Galaxy A5.

Erg logisch is de naamgeving van de Galaxy O serie – in combinatie met de genoemde modelcodes – dus niet per se, maar we zullen op termijn ongetwijfeld meer te weten komen over beide nieuwe telefoons, waarover verder nog geen enkel detail bekend is.

Update 19 aug.: naar nu blijkt zit de vork toch anders in de steel, zo laat opnieuw Sammobile weten. Er komt geen aparte Galaxy O serie – vrij logisch, gezien het gebrek aan logica in de naamgeving die we hierboven al aanstipten. Wél komen er een Galaxy Mega On (SM-G600) en een Galaxy Grand On (SM-G550). Of dit veel logischer is, laten we voor nu maar even in het midden, maar in ieder geval laat Samsung haar nieuwe naamgevingsschema (nog) niet in de steek.

Galaxy deal tips

Praat mee