Lancering Samsung Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge Plus live kijken? Hier kan het vanaf 17:00!

Vanmiddag vanaf vijf uur is het zover: dan start Samsung’s tweede Unpacked evenement van dit jaar, met op het programma de Galaxy Note 5 en de Galaxy S6 Edge Plus. Als je deze live wilt volgen, ben je hier (straks) op het juiste adres.

Hoewel de verwachtingen rond de Galaxy Note 5 en de Galaxy S6 Edge Plus hooggespannen zijn, zal Samsung weinig verrassends tonen. Van beide toestellen is inmiddels nagenoeg ieder detail al bekend, waardoor de onthulling voor sommigen slechts een formaliteit is.

Toch is dit niet alles. Afgaande op een eerdere teaser afbeelding van Samsung bestaat de kans dat er vandaag nóg een nieuwe Galaxy onthuld wordt – eentje waarvan we verrassend genoeg tot nu toe in feite nog niets vernamen.

samsung-edge-tablet-teaser-1024x635 Lancering Samsung Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge Plus live kijken? Hier kan het vanaf 17:00!

Is dit een tablet met een edge scherm? Of gewoon een nieuwe kennismaking met de al onthulde Galaxy Tab S2? Of tovert Samsung echt iets compleet nieuws uit haar hoge hoed?

Vanaf kort voordat het Unpacked evenement in New York van start gaat vind je hierboven de live stream, zodat je geen seconde hoeft te missen van het hele gebeuren.

Praat mee