Petitie voor Europese release Samsung Galaxy Note 5

Met de onthulling, vorige week, van de Samsung Galaxy Note 5, kwam ook het nieuws dat het toestel niet in Europa uitgebracht gaat worden – tot teleurstelling van velen. In Engeland is inmiddels een petitie gestart om een Europese release van het toestel toch op Samsung’s radar te zetten.

samsung-galaxy-note-5-petitie Petitie voor Europese release Samsung Galaxy Note 5

De Engelse winkel Clove is een petitie gestart om Samsung te laten zien hoeveel mensen teleurgesteld zijn nu de Galaxy Note 5 niet in Europa zal worden verkocht. Hoewel de Galaxy S6 Edge Plus stiekem natuurlijk ook best een mooie 5,7 inch telefoon is, is het voor velen – logischerwijs – toch geen Note, want geen S Pen stylus.

Het idee dat Samsung de Galaxy Note 5 toch in Europa uitbrengt als de interesse in het toestel maar groot genoeg blijkt is overigens helemaal zo gek niet. Zo hoorden we bijvoorbeeld ook uit Duitsland al geluiden dat het bedrijf in feite gewoon heel goed in de gaten houdt of het misschien toch een goed idee is de Note 5 hier uit te brengen.

samsung-galaxy-note-5-persbericht-duitsland Petitie voor Europese release Samsung Galaxy Note 5

Uit Samsung’s Duitse persbericht: vorerst (=voorlopig)

Natuurlijk is er ook nog het idee dat Samsung in feite al lang van plan is de Note 5 hier op de markt te brengen, maar dit liever pas op een iets later tijdstip officieel bekend maakt.

Maar hoe het allemaal ook moge zijn: als je nú een plek zoekt om jouw teleurstelling over het uitblijven van de Note 5 te ventileren is Clove’s petitie een optie. Check ‘m zelf HIER.

Praat mee