Opnieuw aanwijzingen dat de Samsung Galaxy Note 5 wel degelijk naar Europa komt

Direct bij de lancering van de Galaxy Note 5 merkten wij al op dat een Europese variant wel degelijk getest wordt – ook al ontkende Samsung het toestel hier te willen lanceren. Nu duiken er echter nieuwe aanwijzingen op dat een komst naar onze contreien, Nederland incluis, in de pijpleiding zit.

samsung-galaxy-note-5-nederland Opnieuw aanwijzingen dat de Samsung Galaxy Note 5 wel degelijk naar Europa komt

De mannen van GSMArena wijzen – naast de reeds bekende vermeldingen van een Europese Galaxy Note 5 die in India getest wordt – naar de recent gepubliceerde certificatie door de Bluetooth Special Interest Group.

Een bericht dat helemaal uit Samsung’s thuisland komt overwaaien noemt zelfs een Europese release op 28 augustus. Dat lijkt ons wat kort door de bocht, maar het fijne aan dit gerucht is dat we al over enige dagen weten of het klopt.

Nu al in Nederland, maar…

Overigens kun je de Galaxy Note 5 nu ook al in Nederland bestellen. Echter, het gaat dan om een geïmporteerd toestel, met een pittig prijskaartje: € 966,- moet hij los kosten, bij 2Call HIER. Combineer je ‘m met een abonnement, dan zakt de prijs voor het toestel zelf  – maar duurt blijft ‘ie.

Uiteraard, en zeker gezien het hierboven vermeldde nieuws, behoort wachten op een Nederlandse release voor de Note 5 nog steeds tot de opties. Wil je een bericht van ons, zodra het toestel officieel in ons land verkrijgbaar is? Schrijf je dan in voor onze notificatieservice:

Praat mee