Officiële Galaxy Note 5 verpakking naar alle waarschijnlijkheid gelekt

Met nog een paar dagen te gaan tot Samsung’s Unpacked evenement op 13 Augusuts stromen de geruchten, renders en gelekte plaatjes binnen. We zijn ondertussen al heel wat over de S6 Edge+ en Galaxy Note 5 te weten gekomen maar de verpakking (spannend hoor!) van het laatste toestel hebben we nog niet gezien, tot nu dan!

Phonearena heeft naar eigen zeggen foto’s weten de bemachtigen van de officiële verpakking van de Note 5 (uit Thailand). Het gaat hier waarschijnlijk om ‘the real deal’ aangezien de verpakking verdacht veel lijkt op die van de S6 en S6 Edge. Daarnaast staan ook nog eens de specificaties op de verpakking die de afgelopen weken ook bij ons binnen druppelden.

galaxy-note-5-box-1 Officiële Galaxy Note 5 verpakking naar alle waarschijnlijkheid gelektgalaxy-note-5-box-2 Officiële Galaxy Note 5 verpakking naar alle waarschijnlijkheid gelekt

Een korte update voor de minder ‘fanatieke fans’ van de Note 5. De geruchten en zowel de verpakking leren ons dat het toestel draait op een 64-bit octa-core processor met 4 GB RAM en 32 GB intern geheugen. Het scherm van de Note 5 is 5.7-inch (Super AMOLED) met een resolutie van 1440 x 2560 pixels. De camera aan de achterzijde heeft een 16 mp sensor en die aan de voorzijde een 5 mp sensor. En natuurlijk mag 4G/LTE ondersteuning niet onderbreken, net zomin als de nieuwste versie van Android (5.1.1.).

Over een paar dagen wordt hij dus ‘officieel’ onthuld op het Samsung evenement, maar iets zegt ons dat er weinig verassingen in petto liggen voor de oplettende lezer 😉 De Note 5 zou dan rond 21 Augustus in de Amerikaanse en Koreaanse winkels moeten liggen. Of die release datum ook geldt voor Nederland weten we helaas nog niet.

Praat mee