Nieuw Samsung Gear horloge niet op komende Unpacked – meerdere modellen in de pijpleiding

Dat Samsung aan een nieuw model smartwatch werkt is al lang – héél lang – bekend. Eerst verwachtten we ‘m tegelijk met de Galaxy S6, en toen dat niet gebeurde leek een lancering samen met de Galaxy Note 5donderdag 13 augustus a.s. – onvermijdelijk. Toch gaat ook dat niet gebeuren, zo lijkt het.

samsung-gear-w-a-sdk2- Nieuw Samsung Gear horloge niet op komende Unpacked - meerdere modellen in de pijpleiding

Zoals de mannen van Sammobile vernamen van hun insiders, staat het nieuwe Gear A horloge wel degelijk op het punt van lancering. Tenslotte wordt Samsung’s eigen betaalsysteem – Samsung Pay – op dit moment druk getest op de nieuwe, ronde Gear.

Toch lijkt de echte onthulling van de Gear A te gaan plaatsvinden tijdens de Berlijnse IFA beurs, die begin september plaatsvindt. Maar dat is kennelijk nog niet alles.

Zoals we een tijdje geleden al speculeerden schijnen de Zuid-Koreanen meerdere modellen in de pijpleiding te hebben. Dit zou verklaren waarom naast de naam Gear A ook de modelnaam Gear W de ronde doet.

Dus: we gaan Samsung’s nieuwe horloge nog niet komende donderdag zien, maar pas over een paar weken. En mogelijk maken we dan ook kennis met twee – of meer? – Gear modellen.

Galaxy deal tips

Praat mee