Einde van de week leverbaar: de Galaxy S6 Edge+ en de Galaxy Tab S2 (en nu nog met kadootjes)

Op de Galaxy S6 Edge+ hoefden we maar een paar weekjes te wachten – op de Galaxy Tab S2 wat langer. Maar voor beide is het bijna zover: eind deze week liggen ze daadwerkelijk in de winkels. En wie ze nu nog bestelt, krijgt er wat leuks bij.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-gratis-draadloze-oplader-kado

Zoals je eerder al kon lezen krijg je bij een aankoop van de Galaxy S6 Edge+ een gratis Wireless Charger PackMaar dan moet je je wel tot en met 3 september voor de actie registereren. Registreren, ja, want je hebt daarna nog tot 4 oktober om het toestel daadwerkelijk aan te schaffen. Als je je S6 Edge+ direct bij Samsung zelf bestelt – € 799,- HIER – dan hoef je verder niets te doen om de oplader te ontvangen. En wie ‘m vóór 3 september bestelt, krijgt ‘m zelf al op die derde thuis geleverd – één dag eerder dan elders.

samsung-galaxy-tab-s2-gratis-book-cover-keyboard-actie

En dan is er nog de Galaxy Tab S2, Samsung nieuwe topmodel tablet met Super Amoled scherm. Ook deze wordt door Samsung zelf vanaf 3 september uitgeleverd – en elders een dag later. En bestel je het 9,7 inch model, dan krijg je er een gratis bookcover bij kado – mits je dit tot en met 2 september doet. Registreren voor deze actie doe je HIER, de Tab  S2 9.7 WiFi bestel je voor € 499,- HIER.

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Praat mee