Einde van de week leverbaar: de Galaxy S6 Edge+ en de Galaxy Tab S2 (en nu nog met kadootjes)

Op de Galaxy S6 Edge+ hoefden we maar een paar weekjes te wachten – op de Galaxy Tab S2 wat langer. Maar voor beide is het bijna zover: eind deze week liggen ze daadwerkelijk in de winkels. En wie ze nu nog bestelt, krijgt er wat leuks bij.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-gratis-draadloze-oplader-kado-1024x437 Einde van de week leverbaar: de Galaxy S6 Edge+ en de Galaxy Tab S2 (en nu nog met kadootjes)

Zoals je eerder al kon lezen krijg je bij een aankoop van de Galaxy S6 Edge+ een gratis Wireless Charger PackMaar dan moet je je wel tot en met 3 september voor de actie registereren. Registreren, ja, want je hebt daarna nog tot 4 oktober om het toestel daadwerkelijk aan te schaffen. Als je je S6 Edge+ direct bij Samsung zelf bestelt – € 799,- HIER – dan hoef je verder niets te doen om de oplader te ontvangen. En wie ‘m vóór 3 september bestelt, krijgt ‘m zelf al op die derde thuis geleverd – één dag eerder dan elders.

samsung-galaxy-tab-s2-gratis-book-cover-keyboard-actie-1024x230 Einde van de week leverbaar: de Galaxy S6 Edge+ en de Galaxy Tab S2 (en nu nog met kadootjes)

En dan is er nog de Galaxy Tab S2, Samsung nieuwe topmodel tablet met Super Amoled scherm. Ook deze wordt door Samsung zelf vanaf 3 september uitgeleverd – en elders een dag later. En bestel je het 9,7 inch model, dan krijg je er een gratis bookcover bij kado – mits je dit tot en met 2 september doet. Registreren voor deze actie doe je HIER, de Tab  S2 9.7 WiFi bestel je voor € 499,- HIER.

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Praat mee