Fysiek keyboard voor de Galaxy S6 Edge+ gaat 60 euro kosten

Het is ondertussen geen geheim dat Samsung en Blackberry een ‘interessante’ samenwerking zijn aangegaan. Waar er vorige maand nog geruchten de ronde gingen dat Blackberry zou worden overgenomen door Samsung laten de geruchten over het opkomende vlaggenschip van de Canadezen (de BlackBerry Venice) zien dat de sexy ‘edges’ die we kennen van de S6 Edge ook mooi staan op andere toestellen.

Nu lijkt het er echter op dat Samsung ook wat design aspecten van de klassieke BlackBerry wil gaan gebruiken in haar Galaxy serie. Als het aan de Koreanen ligt moet er zo vlak na de release van de S6 Edge+ en Note 5 ook een fysiek toetsenbord in de winkel liggen voor in ieder geval de Galaxy S6 Edge+.

galaxy-s6-edge-cover Fysiek keyboard voor de Galaxy S6 Edge+ gaat 60 euro kosten

Op 21 Augustus worden naar alle waarschijnlijkheid de Note 5 en Edge+ onthuld door Samsung onthuld en op diezelfde dag zouden we dus ook een soort van keyboard cover mogen verwachten op de presentatie. Volgens zowel Sammobile als GSMinfo lijken de geruchten vooralsnog legitiem en de laatste van de twee wist zelfs al een prijs van 60 euro te vermelden.

Als we afgaan op de vorige ‘gelekte’ informatie die GSMinfo wist de bemachtigen (lees: de correcte prijs voor Flip Wallet, Glossy Cover en Clearview Cover) lijkt het erop dat ook deze informatie hoogstwaarschijnlijk klopt.

Tja, een fysiek keyboard voor de S6 Edge+ dus… Hot or not? Doe je ding in de comments hieronder!

Praat mee