De ultieme Galaxy Note drop test: alle vijf modellen versus beton

Wij doen altijd een beetje lacherig over mensen die hun gloednieuwe telefoon direct na ontvangst op de stoep kapot proberen te gooien – omdat drop tests het nu eenmaal goed doen op YouTube. Maar wat te denken van mensen die vijf telefoons op rij mishandelen? Inderdaad, de gehele Galaxy Note telefoonserie – op de Note Edge en Note 3 Neo na dan – wordt blootgesteld aan de onderstaande valtest.

samsung-galaxy-note-droptest-serie De ultieme Galaxy Note drop test: alle vijf modellen versus beton

Het zijn de mensen van TechRax die om onduidelijk redenen een valtest van de Galaxy Note 5 niet indrukwekkend genoeg vonden, en dus de meestverkochte modellen van de gehele Galaxy Note serie uit de kast trokken. En dus moeten de eerste Galaxy Note (Amerikaanse versie), de Note 2, de Note 3, de Note 4 én de nieuwste Note 5 eraan geloven.

De opvallendste conclusie is misschien wel dat de Galaxy Note 5 ondanks zijn behuizing met veel glas de test vrij goed weet te doorstaan. De Note 3 en 4 doen het ook niet slecht, maar leveren ook veel splinters op.

Uiteraard duurt het even voor de je vijf telefoons tegen de grond hebt gekwakt, dus schenk thee of koffie in, leun achterover, en huiver:

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee