Samsung Galaxy Tab 4 8.0 springt direct naar Android 5.1.1 Lollipop

Hoewel elders ter wereld de 10.1 inch versie van Samsung’s Galaxy Tab 4 serie al de update kreeg naar Android 5.0 Lollipop, draaien alle Nederlandse Tab 4’s nog op Android 4.4 KitKat. Maar niet getreurd, want van uitstel komt allerminst afstel. Samsung is namelijk begonnen met de uitrol van Android versie 5.1.1 de Tab 4 8.0, daarbij Android 5.0 volledig overslaand.

samsung-galaxy-tab-4-android-5-1-lollipop Samsung Galaxy Tab 4 8.0 springt direct naar Android 5.1.1 Lollipop

Op dit moment is Android 5.1.1 – óók Lollipop geheten – beschikbaar in Zwitserland, op de Galaxy Tab 4 8.0 met 4G verbinding. Tot nu toe is de Galaxy S6 Samsung’s enige andere apparaat dat in sommige landen al op Android 5.1.1 draait.

Natuurlijk kan het goed zijn dat Samsung sommige Tab 4 modellen wel eerste naar Android 5.0 update, en anderen direct naar versie 5.1 springen. Maar toch lijkt het erop dat deze laatste snel zijn weg zal banen naar de Tab 4 serie, inclusief alle Lollipop vernieuwingen én de mogelijkheid accounts voor meerdere gebruikers te maken.

(bron)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee