Tip: nu 50 euro cashback op Samsung Galaxy S6 en S6 Edge (update: nieuwe actie)

Was je van plan om op korte termijn een Samsung Galaxy S6 of Galaxy S6 Edge aan te schaffen? Dan komt deze actie waarschijnlijk niet ongelegen. Update (27 april 2016): de oorspronkelijke cashback actie uit 2015 is natuurlijk al lang afgelopen, maar er loopt inmiddels een nieuwe met € 50,- cashback op alle Galaxy S6 modellen. Meer informatie daarover vind je HIER.

samsung-galaxy-s6-edge-100-euro-korting-cashback-retour Tip: nu 50 euro cashback op Samsung Galaxy S6 en S6 Edge (update: nieuwe actie)

Aan deze Galaxy S6 (Edge) cashback actie kun je meedoen als je jouw toestel koopt tussen 13 en 31 juli. Je moet je registreren via Samsung’s actiepagina HIER. Vervolgens dien je daar ook de aankoopbon (of factuur), én de originele streepjescode van verpakking te uploaden ter bewijs dat je je toestel inderdaad in deze periode hebt gekocht. De exacte actievoorwaarden kun je HIER doorlezen, evenals de algemene voorwaarden HIER.

Door deze actie krijgen de Galaxy S6 en S6 Edge de komende weken dus opvallend vriendelijke prijskaartjes voor toestellen in hun high end klasse. Koop je Galaxy S6 via Samsung ben je na deelname aan de actie dus nog maar € 599,- kwijt (HIER) – en € 749,- voor de S6 Edge (HIER). Maar ook legio andere winkels nemen deel, waaronder de grote webshops StudentMobiel, Typhone, Belsimpel, GSMWijzer en CoolBlue.

Neem ook een kijkje in onze Galaxy S6 prijsvergelijkers voor een los toestel of een S6 met abonnement, en de vergelijkers voor de S6 Edge los en met abonnement.

Beste Galaxy S6 Edge deals

Per provider

Los toestel

Reacties

  1. Kees zegt

    Samsung probeert nog iets te redden van de slechte verkoopcijfers. De S6 zou nog slechter verkopen dan de S5 en dat was al geen hit.
    Vooral de belabberde software en de slechte service van Samsung spelen hen nu parten. Grootste probleem is het RAM geheugen. Tegelijkertijd schijnt de LG G4 hier helemaal geen last van te hebben en je kunt de batterij verwisselen en er is een sd card ingang. Alles wat aan de S6 ontbreekt.
    Deverkoop van de Iphone6 loopt als een trein maar die draait soepel en heeft geen lags en de service van updates is veel beter.
    Samsung heeft alleen oog voor nog meer modellen op de markt te brengen maar dat gaat ze nu opbreken.

Praat mee