Nog meer Note 5 prototype foto’s – toch met een ‘gewone’ S Pen?

Al sinds mensenheugenis (nou ja, in ieder geval sinds 2011) hebben we voor de release van elke Samsung Galaxy vlggenschip een hoop geruchten en ‘gelekte’ plaatjes voorbij zien komen. En – gelukkig voor ons – is de Galaxy Note 5 daar geen uitzondering op.

Er zijn al een tal van gelekte foto’s en zelfs casing renders opgedoken van – wat volgens de bron – de Galaxy Note 5 zou moeten zijn en vandaag mogen daar nog twee nieuwe foto’s bijgeteld worden.

galaxy-note-5-prototype-2 Nog meer Note 5 prototype foto's - toch met een 'gewone' S Pen?galaxy-note-5-prototype-1-674x1024 Nog meer Note 5 prototype foto's - toch met een 'gewone' S Pen?

Hoewel we ook deze ‘leaks’ waarschijnlijk met een korreltje zout moeten nemen lijkt het erop alsof de S Pen discussie omtrent de Note 5 dan eindelijk wat duidelijkheid krijgt. Op de foto’s hierboven zien we volgens Sammobile een prototype van de Note 5, en het lijkt erop alsof het S Pen mechanisme simpelweg hetzelfde blijft zoals bij de vorige generatie Notes.

We zien een klein gleufje aan de bovenkant van het prototype wat waarschijnlijk dient als hulpmiddel om de Pen gewoon met je vinger uit de casing te duwen. Geen fancy auto-eject mechanismes of of knopjes die de Pen zouden moeten lanceren dus 😉

Wat denk je? Als we hier te maken hebben met een ‘echt’ Note 5 prototype, is het dan jammer dat het S Pen mechanisme hetzelfde is gebleven? Of is de uitdrukking ‘do not fix what is not broken‘ hier meer van toepassing?

(bron)

Praat mee