Merknaam registratie bevestigt komst Samsung Galaxy Tab S Pro

Tussen alle geruchten over de aankomende Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge Plus zou je bijna vergeten dat er ook nog een aantal nieuwe tablets in de pijpleiding zitten. Van één hiervan – de Galaxy Tab S Pro – lijkt de komst nu definitief bevestigd.

samsung-galax-tab-s-pro-trademark Merknaam registratie bevestigt komst Samsung Galaxy Tab S Pro

Een aanvraag voor bescherming van de term Tab S Pro in Zuid-Korea bevestigt de komst van wat vermoedelijk een grotere variant van de Galaxy Tab S Amoled tablet is. De naam was maanden geleden al opgedoken in een changelog van Samsung’s eigen Milk Music app.

Wat we precies kunnen verwachten van een dergelijke Galaxy Tab S Pro is verder niet bekend, maar laat zich eenvoudig raden. De Tab S serie is vooral gebaseerd op Samsung’s eigen Super Amoled schermen, en de Pro toevoeging zagen we eerder al bij een aantal Galaxy tablets met een schermdiagonaal van 12,2 inch (hoewel ook kleinere 8,4 en 10,1 inch versies de naam TabPRO droegen).

Mogelijk lanceert Samsung de Tab S Pro tegelijkertijd met de langverwachte Galaxy Tab S2, waarvan we al foto’s zagen en specificaties weten, en de lancering in feite ieder moment kan plaatsvinden.

Galaxy deal tips

Praat mee