Hoesjes Samsung Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge Plus duiken nu al op

Het is wat vroeg, zou je zeggen, maar dat weerhield een telefoonhoesjesmaker niet om alvast wat plaatjes te verspreiden van hun cases voor de Samsung Galaxy Note 5 en de Galaxy S6 Edge Plus.

De beschermhoes voor de Galaxy Note 5 (klik voor hi-res)

Laten we eerlijk zijn: erg veel komen we via deze hoesjes niet te weten over de Galaxy Note 5 en de S6 Edge Plus, de XL variant van de Galaxy S6 Edge.

De hoes voor Note 5 geeft, zo zien we, vier uitsparingen aan de onderzijde – USB-C aansluiting, koptelefoon en luidspreker, waarschijnlijk, n natuurlijk de obligate S Pen stylus.Net als we al zagen met de Galaxy S6, zitten de LED flitser en de hartslagmonitor van de Galaxy Note 5 naast de cameralens, en niet meer eronder.

En de Galaxy S6 Edge Plus, die er exact hetzelfde uitziet als zijn kleinere broer

De afbeeldingen van hoesjes voor de S6 Edge Plus brengen nog minder verassingen. Ook in combinatie met de hierboven getoonde render van het toestel zelf valt amper te zien dat het gaat om een grotere variant van de S6 Edge.

We zien het voor nu dus gewoon maar als nog een stukje bevestiging dat het toestel eraan komt – maar nadat wij gisteren al de naam en het daarmee het bestaan van de S6 Edge Plus definitief konden bevestigen mag ook dit alles geen verrassing meer heten.

Hoe het allemaal ook moge zijn: de Galaxy Note 5 zal in de eerste paar dagen van september het levenslicht zien. Wanneer Samsung de S6 Edge Plus zal onthullen is moeilijker te voorspellen – mogelijk nog voor de Note 5, maar misschien ook gewoon wel niet, wie zal het zeggen.

(bron, bron, bron)

Praat mee