Galaxy S3 en Note 2 krijgen geen Lollipop in Engeland!?

Tja, dan weet een Samsung insider afgelopen week nog te bevestigen dat er hard wordt gewerkt aan een Lollipop update voor de gouwe ouwe Galaxy Note 2, krijgen we vandaag te horen – van een andere Samsung medewerker – dat men in Engeland in ieder geval naar de update kan fluiten.

maxresdefault-1024x576 Galaxy S3 en Note 2 krijgen geen Lollipop in Engeland!?

Samsung Mobile UK plaatste een tweet als reactie op de vraag van een consument of de Note 2 en S3 (LTE) in het Verenigd Koninkrijk een Lollipop update zullen krijgen. Niet lang daarna volgde een minder leuk antwoord van Samsung Mobile UK dat er blijkbaar voor heeft gekozen om de updates niet in Engeland uit te rollen.

Dit betekent echter niet dat de Note 2 helemaal geen Lollipop gaat krijgen. De eerdere bevestiging dat de Koreanen bezig zijn met de update is nog steeds van kracht. Wat we hieruit kunnen concluderen is dat de update simpelweg niet voor alle markten beschikbaar zal worden gemaakt. Vooralsnog weten we dat Polen, Finland en Denemarken wel een Lollipop update krijgen voor de Note 2, of dit in Nederland ook gaat gebeuren weten we helaas nog niet.

Het lijkt erop alsof elke landelijke Samsung delegatie afzonderlijk beslist of de Note 2 die inmiddels uit 2013 stamt nog waardig is voor een update naar Android 5.0. Wat Samsung Nederland gaat doen? Joost mag ’t weten, maar zodra hij ’t weet plaatsen we hier natuurlijk meteen een update voor jullie 😉

Galaxy deal tips

Praat mee