Check deze Galaxy S6+ dummy – nek aan nek met de Note 4

Samsung gaat binnenkort een grotere – en naar eigen zeggen dus ook betere – variant van de nu al succesvolle Galaxy S6 Edge op de markt brengen. Het toestel is inmiddels omgedoopt tot Galaxy S6 Edge+ (Plus) en wordt hoogstwaarschijnlijk samen met de Note 5 op 12 Augustus officieel onthuld.

galaxy-s6-edge-plus-dummy-unit-1-496x465 Check deze Galaxy S6+ dummy - nek aan nek met de Note 4

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar waar we natuurlijk echt op zaten te wachten was het eerste beeldmateriaal van de S6 Edge+ en die is nu dan eindelijk binnen in de vorm van een dummy toestel wat in winkels gaat worden gebruikt. En ja, het 5.7 inch beeldscherm is inderdaad gigantisch. Zo groot zelfs dat ie makkelijk de strijd aan kan met de Note 4 😉

Wat overige specs betreft is de Edge+ identiek aan het origineel met 3 GB RAM, Exynos 7420 processor en nog ondanks het grotere scherm nog steeds een uitstekende resolutie van 2560 x 1440 pixels.

(bron)

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Praat mee