Werk aan Android 5.1.1 update voor de Samsung Galaxy S5 is begonnen

Nu een groot aantal Galaxy telefoons inmiddels de update naar Android Lollipop achter de kiezen heeft – jaja, sommige toestellen krijgen ‘m nog, maar hebben ‘m nog niet – verschijnt voor steeds meer modellen de sprong naar Android 5.1 aan de horizon. Nadat we eerder al konden lezen over deze update voor de Galaxy S6 en voor de Note 4, voegt de Galaxy S5 zich nu ook in het rijtje.

samsung-galaxy-s5-gc-header Werk aan Android 5.1.1 update voor de Samsung Galaxy S5 is begonnen

Zo gezegd, zo gedaan: volgens nieuwe geruchten werkt Samsung dus ook aan de Android 5.1.1 software voor de Galaxy S5. Verrassend kunnen we het natuurlijk niet noemen, maar het is altijd goed om te weten dat verwachte ontwikkelingen ook daadwerkelijk onderweg zijn.

Hoewel het niet zeker is, lijkt de kans groot dat Android 5.1 – nog steeds Lollipop genaamd – vergelijkbare veranderingen naar de Galaxy S5 brengt als naar de Galaxy S6, al zijn deze bescheiden. Zo kun je bijvoorbeeld de S Finder en Snel verbinden opties in het notificatiescherm verbergen als je ze niet gebruikt.

Misschien ook zal het straks mogelijk zijn meerdere gebruikersaccounts in te stellen, zoals we onlangs al zagen in de Android 5.0.2 update op de Galaxy Tab S.

Wanneer de update uiteindelijk naar de Nederlandse Galaxy S5 komt is – je voelt ‘m al aankomen – niet bekend. Binnen nu en een paar maanden lijkt een veilige inschatting.

(bron)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee