Stabiliteitsupdate voor Nederlandse unbranded Samsung Galaxy S3 Neo

Momenteel wordt er in Nederland een bescheiden update uitgerold voor de unbranded Galaxy S3 Neo – dus voor een toestel dat niet bij een provider is gekocht.

samsung-galaxy-s3-neo-1 Stabiliteitsupdate voor Nederlandse unbranded Samsung Galaxy S3 Neo

De update brengt op dit moment geen nieuwe versie van het Android besturingssysteem naar de Galaxy S3 Neo. Deze was en blijft bij nummertje 4.4.2 KitKat. Nieuwe mogelijkheden of duidelijk zichtbare veranderingen zitten in deze nieuwe firmware – versie XCUAOF1 – dus niet.

Zoals gebruikelijk kun je de update installeren via jouw S3 Neo zelf, of met Samsung’s Kies programma op je laptop of PC. Heb jij dit al gedaan? Merk je iets van de update? Zie jij wel duidelijke vernieuwingen?

(Dank!)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  • henk zegt

   Hallo marco.
   ik heb wel een update binnengekregen.
   Maar het kan zijn dat jij hem ietsjes later krijgt want als de server bij samsung te druk is dan krijg jij hem ol dit moment niet binnen…
   Ik hoop dat ik u heb kunnen helpen…
   Groetjes van henk

 1. zegt

  hallo.
  ik wil ff laten weten dat ik veranderingen gezien heb op mijn s3 neo!!
  als je hem afsluit dan krijg je al die kleuren wat je bij android 5.0 normaal hebt!!
  en als je hem aanzet heb je nog gewoon de oude!!
  dat is wat ik heb gezien!!
  voor derest is er niks verandert!!
  bij mij gaat de batterij langer mee!!
  groetjes van frans!!

  • Marco zegt

   En je kan een probleem krijgen met je camera hiervoor moet je je cache legen van je camera en gallerij + cache partitie in recovery wissen wil dit niet?? reset dan je telefoon

  • Sipke zegt

   Hallo Frans
   Ik heb ook de S3 Neo GT-I9301I met er staat baseband-versie: I9301IXXUANF2
   ik zou graag via een download file en dan van de computer af updaten , ik kreeg wel de melding op de telefoon.( ik heb hem nog niet zolang februari 2015 en moet nog veel leren en ben gepensioneerd) maar ik wou via mobiele gegevens updaten maar dat kreeg ik niet voor elkaar hij zei dat moet via wifi maar ik had wifi ook niet aanstaan (app’s update hij wel via mobiele gegevens) en kan ook niet ik zit op een camping met onbeveiligd netwerk, dus daar hang ik de telefoon niet aan.
   Graag een passen antwoord voor mij wat ik het beste kan doen.
   Met een vriendelijke Groet , Sipke

 2. eric1959 zegt

  Problemen met sd kaart bij stand by stand word deze afgescakeld en niet ontkoppeld , uit stand by komend word hij weer herkend met de melding dat hij invervolg eerst ontkoppeld moet worden..
  na een paar keer later is de sd kaart defect…(nu al 2 keer)lees het meer op internet
  dat het meer mensen overkomen is..

 3. frans zegt

  hallo sipke,
  ik had vroeger ook deze baseband VERSIE: I9301IXXUANF2
  en ik heb hem nu ook binnengekregen!!!!
  tot nu toe heb ik nog geen probleemen gehad!!
  bij mij doet hij het tot nu toe goed..
  groetjes van frans..

 4. rachel zegt

  hallo galaxyclub hier een bericht voor jullie,
  want er word momenteel een stagefright patch update uitgerold voor de samsung galaxy s3 neo GT-I9301 ik kan geen verdere info geven want ik ben hem nu aan het downloaden en aan het installeren hij ongeveer 16 MB!
  ik geef dit door omdat ik op jullie website niks zie over de update!!!
  met vriendelijke groet rachel keulen!

 5. Lisa zegt

  Ik heb zojuist een melding gekregen voor de nieuwe update, worden al mijn gegevens behouden? Alsin: contact personen, foto’s, apps etc. Ik heb standaard het vinkje aangeklikt staan voor de back-up moet ik hier eerst nog iets aan veranderen?

  • Michel zegt

   Cache wissen helpt vaak bij dit soort problemen na een update: //www.galaxyclub.nl/2015/04/samsung-galaxy-s4-cache-wissen-geluid-speaker-probleem-android-lollipop-update/ (artikel laat het zien op de S4, maar op andere Galaxys werkt het exact hetzelfde)

   • Steven zegt

    Heb dit gedaan maar app lopen echt nog echt stroef , meldingen komen achter.

    kan bv geen externe link in FB openen of FB crasht . melding nieuwe, ongelezen mail of berichten blijft staan .

    echt vervelend en voor die update nooit geen problemen gehad .

Praat mee