Specificaties Samsung Galaxy S5 Neo bevestigd door Tsjechische shop

Zo gaan die dingen wel vaker: geruchten over een aankomende telefoon zoemen rond, en – oeps – een winkel zet alvast wat informatie online. Zo zien we nu via een Tsjechische winkel het grootste deel van de specificaties van de Samsung Galaxy S5 Neo bevestigd.

samsung-galaxy-s5-gc-3 Specificaties Samsung Galaxy S5 Neo bevestigd door Tsjechische shop

Uiteraard is nooit helemaal vast te stellen of dit soort informatie juist is, maar naar het schijnt weet de Tsjechische online shop CZC.CZ – wiens pagina inmiddels weer offline is – meer van de Galaxy S5 Neo.

Zo blijven in feite álle technische specificaties hetzelfde – in vergelijking met de ‘gewone’ Galaxy S5, welteverstaan – op de processor na. Conform eerdere geruchten krijgt de S5 Neo een 64 bit Exynos 7580 octacore processor van Samsung zelf. Deze is nieuwer, maar minder snel dan de Snapdragon 801 van Qualcomm die tot nu toe in de Galaxy S5 te vinden was.

Verder blijft het uiterlijk compleet ongewijzigd en zien we dus ook het 5,1 inch full HD Amoled scherm, de 16 megapixel camera en alle andere details van de eerste S5 terug in de Galaxy S5 Neo. Het toestel zal vanaf de lancering op Android 5.1 draaien.

Volgens de Tsjechische winkel kunnen we het toestel al binnen nu en pakweg twee weken in de schappen verwachten – tenminste, in dat land – en ligt de prijs voor een losse Galaxy S5 Neo zo rond de 439 euro. Een losse Galaxy S5 kost op dit moment een fractie minder.

(via)

Beste Galaxy S5 Neo aanbiedingen per provider

Praat mee