Samsung Galaxy Tab E duikt op in magazine

De komst van Samsung’s Galaxy Tab E wisten wij enige maanden geleden al te melden toen de merknaam vastgelegd werd. Dat is niet onnormaal. Wat wel opvalt is dat het apparaat zelf nu voor het eerst uitlekt via een ouderwets, papieren magazine.

samsung-galaxy-tab-e-folder-1024x768 Samsung Galaxy Tab E duikt op in magazine

In een Taiwanees tijdschrijft is deze maand zonder enige verdere tamtam een advertentie te zien voor de nieuwe Galaxy Tab E, die – zo valt te lezen – in de getoonde uitvoering een 9,6 inch schermdiagonaal heeft met een resolutie van 1280 bij 768 pixels. Echter, volgens een user agent profile op Samsung’s eigen website heeft de Tab E – modelcode SM-T560 – een schermresolutie van 1280 bij 800 beeldpunten.

Welke van deze twee resoluties ook juist moge blijken: de Tab E wijkt dus af van de 4:3 schermen in de nieuwe Galaxy Tab A en de aankomende Galaxy Tab S2. Mogelijkerwijs is dit zelfs dé reden waarom Samsung de Galaxy Tab E uitbrengt naast de Tab A, terwijl beide modellen verder vegelijkbare specificaties bieden tegen vermoedelijk een vergelijkbare prijs.

Hoewel Samsung de Galaxy Tab E nog niet officieel heeft aangekondigd, lijkt het bovenstaande erop te wijzen dat dit in feite ieder moment kan gaan gebeuren. Heb je dus interesse in een nieuwe mid range Galaxy Tab, maar ben je geen liefhebber van het 4:3 beeld van de Tab A, dan is het mogelijk de moeite waard nog even te wachten op de Tab E – hoewel we op dit moment niet weten of hij ook in Nederland in de winkels zal belanden.

(bron, via)

 

Galaxy deal tips

Praat mee