‘Irisscanner komt in 2016 naar de Samsung Galaxy S7’

Geef het nu maar gewoon toe: je bent tevreden met je gloednieuwe Galaxy S6 of S6 Edge, maar toch baal je ontzettend van één ding. Nachten lig je wakker van het gebrek aan irisscanner op je telefoon. Toch? Weet dan dat je volgend jaar eindelijk – ein-de-lijk! – je toekomstige Samsung Galaxy S7 kunt ontgrendelen met alleen je ogen.

samsung-galaxy-s7-irisscanner 'Irisscanner komt in 2016 naar de Samsung Galaxy S7'

Een Samsung patent op het ontgrendelen middels irisscanner, dat anderhalf jaar geleden opdook

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het roddelen over toestellen die pas over pakweg een jaar te koop zijn, zoals de Galaxy S7. Aldus sommige Zuid-Koreaanse media. En zo richten de pijlen zich dus op een mogelijke toekomstige feature van dat toestel, waarover in feite al jaren geruchten rondzoemen: de irisscanner.

In feite is de voorspelling eerder dat 2016 het jaar wordt waarin deze dan eindelijk echt op grote schaal zijn opwachting zal maken in verschillende toptelefoons. Naast de Galaxy S7 zou ook LG haar blik hebben laten vallen op het snufje, voor haar G5.

Of de S7 volgend jaar daadwerkelijk een irisscanner zal hebben, en of dit eigenlijk wel zo handig is, zal moeten blijken. Maar zo ver is het voorlopig nog lang niet.

(via)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee