Samsung Galaxy S6 Note (Plus) krijgt 5,7 inch dual edge scherm

Amper wisten wij te melden dat de XL versie van de Samsung Galaxy S6 mogelijk Galaxy S6 Note zal gaan heten, en meer specificaties van het toestel lekken uit. Zo krijgt het toestel een 5,7 inch dual edge scherm, net als de S6 Edge dus.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-foto-1 Samsung Galaxy S6 Note (Plus) krijgt 5,7 inch dual edge scherm

Eerder nog werd gedacht dat de Galaxy S6 Note / Plus een schermdiagonaal heeft van 5,4 of 5,5 inch, maar nu lijkt het duidelijk dat deze vergelijkbaar is met die van de Galaxy Note 4: 5,7 inch. Ook heeft het toestel een scherm met twee gebogen zijkanten, net als de S6 Edge. Direct vanaf het begin draait de S6 Note (Plus) op Android 5.1.1, zo voegen de mannen van Sammobile er verder aan toe.

De release van het toestel wordt ergens in het derde kwartaal van dit jaar verwacht. Het lijkt er dus meer en meer op dat Samsung straks een Galaxy Note 5 zal lanceren met traditioneel plat scherm, én een toestel – de vermeende S6 Note – die de plaats inneemt van de Note Edge. Of deze laatste ook een S Pen stylus krijgt, is nog niet bekend, maar als hij daadwerkelijk de toevoeging Note in de naam krijgt, lijkt deze kans groot.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee