‘Samsung Galaxy Note 4 krijgt Android 5.1.1 vanaf eind juli’

Vlak voor het weekend lanceerden we ons overzicht met Samsung Galaxy toestellen en de toekomstige update naar Android M. Echter, het gaat nog even duren voor deze pas onthulde versie van het Android besturingssysteem daadwerkelijk beschikbaar is, en tot die tijd staan er nog wat andere updates op de agenda. Zoals die naar Android 5.1. Naar de Galaxy Note 4 komt deze mogelijk vanaf eind juli.

samsung-galaxy-note-4-gc-4 'Samsung Galaxy Note 4 krijgt Android 5.1.1 vanaf eind juli'

Via haar vertrouwde insiders vernam Sammobile dat Samsung op dit moment hard werkt aan de Android 5.1.1 update voor de Galaxy Note 4. De start van het updateproces zou voor eind juli in de planning zijn gezet.

Of deze update, behalve een stabielere versie van Android Lollipop nog andere nieuwe features met zich meebrengt is nog niet bekend. De Galaxy S6 krijgt – naar verluid – nieuwe camerasnufjes, en een multi-user‘ stand, maar of dit ook voor de Galaxy Note 4 geldt valt nog te bezien.

In ieder geval hebben we nu een eerste, ruwe indicatie vanaf wanneer we Android 5.1 op het toestel kunnen verwachten. Ruwe, want een updatestart eind juli, wil – zoals bekend – niet zeggen dat deze ook dan al op Nederlandse toestellen beschikbaar is.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee