Samsung Galaxy Note 4 gebruik(st)ers zijn het meest tevreden (in de VS) – Note 3 en S5 op de 2e plaats

Wat gebeurt er als je 70.000 Amerikanen vraagt welke smartphone ze hebben en hoe tevreden ze ermee zijn? Dan kom je erachter dat Samsung’s Galaxy Note 4 het meest geliefd is bij zijn bezit(s)ters. De Galaxy Note 3 belandt samen met de Galaxy S5 op een gedeelde tweede plek.

samsung-galaxy-note-4-note-3-klanttevredenheid Samsung Galaxy Note 4 gebruik(st)ers zijn het meest tevreden (in de VS) - Note 3 en S5 op de 2e plaats

Jaarlijks voert de American Consumer Satisfaction Index – de ACSI – precies zo’n onderzoek uit, waarbij ongeveer 70.000 consumenten hun eigen telefoon een score toekennen van 0 tot 100. Bovenaan de lijst Smartphone Consumer Satisfaction 2015 staat de Galaxy Note 4, met een score van 86 punten.

samsung-galaxy-note-4-klanttevredenheid-acsi Samsung Galaxy Note 4 gebruik(st)ers zijn het meest tevreden (in de VS) - Note 3 en S5 op de 2e plaats

Om de tweede plek vechten de Galaxy Note 3 en de Galaxy S5 met Apple’s iPhone 6 en iPhone 6 Plus – allen met een score van 82 punten. Al met al vinden we dus drie Galaxys in de top 5, wat in het thuisland van Apple toch geen slechte score mag heten.

samsung-galaxy-note-4-klanttevredenheid-acsi-functies Samsung Galaxy Note 4 gebruik(st)ers zijn het meest tevreden (in de VS) - Note 3 en S5 op de 2e plaats

Grappig genoeg zijn smartphonegebruik(st)ers het meest tevreden met het gemak waarmee ze kunnen bellen en SMSsen – hoewel het natuurlijk kan zijn dat onder het kopje ‘text messages‘ ook diensten als Whatsapp vallen. Het minst tevreden is men over het algemeen met het puntje accuduur, wat mogelijk een (deel)verklaring is voor het feit dat Galaxy Note telefoons zo geliefd zijn.

Al met al is voor de zoveelste keer duidelijk: die oversized telefoons waar iedereen anno 2011 nog grappen over maakte waren en zijn een schot in de roos.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee