Samsung Galaxy A8 vroegtijdige hands on

De Samsung Galaxy A8 zagen we nog niet zo lang geleden al frontaal in beeld – op een serie in China genomen foto’s. En duikt er zelfs alvast een soort van hands on video op van het toestel.

samsung-galaxy-a8-hands-on-tenaa-1024x430 Samsung Galaxy A8 vroegtijdige hands on

In feite is de nu opgedoken video van de Galaxy A8 afkomstig van de Chinese certificeringsinstantie TENAA, die wel vaker verantwoordelijk is voor vroegtijdig uitlekkend beeldmateriaal van nieuwe telefoons.

We zien de Galaxy A8 van alle kanten, waarbij duidelijk is dat het toestel met zijn 5,7 inch beeldscherm een echte phablet is. Allerminst klein, maar met zijn 5,94 millimeter echt ontzettend dun. Overiges specificaties zien we opnieuw bevestigd: van de schermresolutie van 1920 x 1080 pixels tot de Qualcomm Snapdragon 615 processor en van de 16 megapixel camera tot de 16 GB opslagcapaciteit.

Tot nu toe is de Galaxy A7 in ons land de meest luxueuze toestelvariant in Samsung’s A serie. De Galaxy A8 nestelt zich hier nog een trapje boven, hoewel het op dit moment nog niet duidelijk is of het toestel ook daadwerkelijk in de Nederlandse winkels zal gaan verschijnen. Hopelijk komen daarover meer te weten zodra Samsung de Galaxy A8 officieel lanceert.

(bronvia, via)

Galaxy deal tips

Praat mee