Samsung Frankrijk bevestigt alvast Android 5.1 update Galaxy Alpha

Samsung’s Franse tak kijkt graag ver vooruit – en laat alvast weten dat de Galaxy Alpha niet erg lang hoeft te wachten op een update naar Android 5.1.1 Lollipop. Dit klinkt natuurlijk goed, maar misschien ook ietwat té enthousiast.

samsung-galaxy-alpha-android-5-lollipop-update Samsung Frankrijk bevestigt alvast Android 5.1 update Galaxy Alpha

Op dit moment draait de Galaxy Alpha in verreweg de meeste landen – Nederland incluis – namelijk nog gewoon op Android 4.4.4 KitKat, waardoor de getwitterde uitspraken van Samsung Frankrijk enigszins uit de lucht komen vallen.

Natuurlijk, Frankrijk is een van de weinige Europese landen waar de Galaxy Alpha de update naar Android 5.0 Lollipop al kreeg. Desondanks lijkt het logisch dat eerst de – tot nu traag verlopende – uitrol van versie 5.0 wordt afgerond, alvorens door te stomen naar Android 5.1.

Maar wie dus graag vooruit kijkt, weet bij deze dat de Galaxy Alpha nog het een en ander tegoed heeft – al is vooralsnog niet duidelijk op welke termijn dit allemaal moet gaan gebeuren.

(via, afb.)

Beste Galaxy Alpha deals per provider

Reacties

 1. Yarrr zegt

  Beste Samsung, nadat ik in:
  1) Maart las dat mijn Alpha een update zou krijgen, dacht ik: “Wow, goed geregeld”
  2) April las dat mijn Alpha een update zou krijgen, dacht ik: ” Wow, goed.”
  3) Mei las dat mijn Alpha een update zou krijgen, dacht ik: “Wow”
  4) Juni las dat mijn Alpha een update zou krijgen, dacht ik: “Zou het echt?”
  5) Juli las dat mijn Alpha een update zou krijgen, dacht ik: ” Het zal toch niet echt zo zijn?”
  6) Augustus las dat mijn Alpha een update zou krijgen, dacht ik:” Jaja, word ik nou weer opgelicht?”
  7) September las dat mijn Alpha een update zou krijgen, dacht ik: “Jep, het is weer zover, weer loze beloftes!”

  Voor het zoveelste jaar, de zoveelste keer honderden euro’s uitgegeven te hebben aan een ( wat ik dacht, eerlijk, betrouwbaar, klantvriendelijk) geweldig toestel met geweldig Gorillaglas ( zucht, nog een deceptie), stop ik met Samsung te kopen.
  Wat hebben jullie een enorm slecht produkt, een waardeloos uodatesysteem en vooral enorme geldtekens in jullie ogen.
  Bah, jullie zijn inderdaad oplichters, geven niet thuis bij helpdesks én het ergste komt nog:
  jullie houden iedereen aan het lijntje!
  Geef nou eens een eerlijk, op waarheid berust antwoord op de volgende vraag;
  Krijgt de Alpha nu wél of géén update?

Praat mee