Komt er een Samsung Galaxy S6 Note?

Recente geruchten over een mogelijke grotere versie van de Samsung Galaxy S6 nemen langzaam concretere vormen aan met een merknaamregistratie die wijst op de komst van een Galaxy S6 Note – een curieuze naam, met de komst van de Galaxy Note 5 in het achterhoofd.

samsung-galaxy-s6-note-application Komt er een Samsung Galaxy S6 Note?

Eerder nog doken namen als Galaxy S6 Plus op voor de grotere broer van de huidige Galaxy S6 lijn, die misschien over eenzelfde dual edge scherm beschikt als de Galaxy S6 Edge.

Deze week, echter, heeft Samsung in Zuid-Korea een aanvraag ingediend om de merknaam S6 Note te laten vast leggen, waardoor het niet onlogisch lijkt dat de S6 Plus in feite door het leven zal gaan als de Galaxy S6 Note.

samsung-galaxy-s6-note Komt er een Samsung Galaxy S6 Note?

Deze naam zou overigens suggereren dat het toestel dan ook over een S Pen stylus beschikt – iets dat in eerdere geruchten nog werd tegengesproken. Wat dan de differentiërende factor is ten opzichte van de Galaxy Note 5 is daarmee een stuk onduidelijker.

Praat mee