Kleine update Samsung Galaxy Ace 4 (nog steeds Android 4.4.4)

Over een toekomstige Android Lollipop update voor de Samsung Galaxy Ace 4 bestaat nog geen duidelijk – wel hoopvol stemmende berichten – maar in ieder geval rolt er vanaf vandaag nog een kleine stabiliteitsupdate uit voor het toestel.

samsung-galaxy-ace-4-zwart Kleine update Samsung Galaxy Ace 4 (nog steeds Android 4.4.4)

De update die nu beschikbaar is voor de Galaxy Ace 4 brengt firmware versie XXU1AOE1 met zich mee, die niets verandert aan versienummer 4.4.4 van het Android besturingssysteem. Na installatie is er dan ook niks nieuws onder de zon, op de gebruikelijke – wel of niet – merkbare optimalisaties na dan.

Je kunt de update installeren via het toestel zelf, en inmiddels ook met Samsung’s Kies software op je PC.

Heb jij de update geinstalleerd op jouw Galaxy Ace 4? Kom jij wel nieuwe mogelijkheden tegen, of merk je andere veranderingen? Deel ze hieronder met ons en de rest van de wereld!

(via)

Beste Galaxy Ace 4 deals per provider

Reacties

Praat mee