Insider bevestigt: ja, Samsung werkt aan Android Lollipop update Galaxy Note 2

Het is alweer even geleden dat het bericht opdook dat ook Samsung’s Galaxy Note 2 een update zal krijgen naar Android 5.0 Lollipop. Daarna werd het bericht soms bevestigd, en soms tegengesproken, en tot nu toe bleef het opvallend stil aan het geruchtenfront. Nu lijkt dan toch bevestigd dat Samsung daadwerkelijk aan de update werkt.

samsung-galaxy-note-2-android-lollipop-update-bevestigd Insider bevestigt: ja, Samsung werkt aan Android Lollipop update Galaxy Note 2

De Galaxy Note 2 uit 2012 kreeg in 2014 nog Android Kitkat – in 2015 Lollipop?

Zoals eigenlijk altijd bij dit soort kwesties is het een insider van de mannen van Sammobile die het balletje – of in ieder geval de geruchten – opnieuw aan het rollen brengt. Hiermee lijkt dus definitief bevestigd dat de Galaxy Note 2 inderdaad een update naar Android 5.0 Lollipop zal krijgen.

Opvallend is hier natuurlijk het feit dat de Galaxy Note 2 straks drie jaar op de markt is. Het toestel werd in augustus 2012 aangekondigd, en lag in oktober van dat jaar in de winkels. Hulde dus voor Samsung, om het toestel nog anno 2015 te updaten naar een recente versie van het Android systeem, nadat hij een jaar geleden nog de sprong naar Android 4.4 KitKat maakte.

Is het dus echt in kannen en kruiken? Hoewel het erop lijkt, lijkt ook nu een slag om de arm nog verstandig. Zoals gezegd: de Note 2 is bijna drie jaar oud. Al werkt Samsung nu aan de update, het is altijd weer afwachten of alles uiteindelijk ook zodanig soepel en vlekkeloos werkt dat het de moeite waard is. Voor nu houden we goede hoop, maar blijven bij een eerdere uitspraak: eerst zien, dan pas echt geloven. Duim je mee?

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Rick zegt

    Ik heb mijn Note2 Gekocht toen de Note3 een maand of 3 a 4 op de markt kwam en er toen nog serieus voor betaald. Ik ben dus ook van plan om er zeker nog een jaar dan wel 1.5 jaar nog mee te doen en als Samsung inderdaad mijn Note2 voorzien van deze update dan zou ik zeker tegen die tijd weer voor een Note (6?) Gaan.

Praat mee