Hooggeplaatste Samsung chef bevestigt lancering Galaxy Note 5 in september

In feite heeft het weinig zin te speculeren over de lanceerdatum van de Samsung Galaxy Note 5: ieder jaar wordt er een nieuwe Note onthuld aan de vooravond van de Berlijnse IFA beurs. Aangezien het geen geheim is wanneer deze plaatsvindt – 4 t/m 9 september – is het ook geen geheim wanneer Samsung de Note 5 zal onthullen. Maargoed, bevestiging uit officiële kring is nooit weg.

samsung-galaxy-note-5 Hooggeplaatste Samsung chef bevestigt lancering Galaxy Note 5 in september

Samsung’s executive vice president Rhee In Jong vertelde investeerders namelijk dat het eigen betaalsysteem – Samsung Pay – zijn echte debuut zal maken in september – ‘samen met de volgende high end smartphone‘ van de fabrikant. En omdat één plus één nog steeds twee is, én Samsung in feite altijd de nieuwe Note dán lanceert, weten we nu wat we al wisten nog zekerder. Volg je ‘m nog?

De Galaxy Note 5 wordt begin september gelanceerd, in Berlijn. Zoals we eerder al schreven dus. En Samsung zelf denkt het ook. Dat Samsung Pay direct op het toestel geïntegreerd is, is mooi meegenomen als je in de VS of Zuid-Korea woont. In Europa moeten we ook na september nog wachten, omdat het systeem hier pas op een later datum uitgerold wordt.

Praat mee