Handleiding Samsung Galaxy A5 met Android Lollipop nu online (Engels, Duits, voor nu)

Onze beknopte preview van Android Lollipop op de Samsung Galaxy A5 is amper droog achter de oren, en prompt blijkt ook de vernieuwde handleiding van dat toestel met die software online te zijn gezet.

samsung-galaxy-a5-handleiding-android-lollipop Handleiding Samsung Galaxy A5 met Android Lollipop nu online (Engels, Duits, voor nu)

Wil je dus letterlijk tot in het kleinste detail weten hoe de Galaxy A5 werkt na de aanstaande update naar Android 5.0.2, dan kun je op het gemak het 135 pagina’s tellende document doornemen – in het Engels, vooralsnog (PDF), en in het Duits (PDF). Op een vernieuwde versie van de Nederlandstalige handleiding moeten we nog even wachten, zo lijkt het.

Als je liever gewoon wat plaatjes ziet van de nieuwe software voor het toestel, kun je beter onze eigen Galaxy A5 Android Lollipop preview checken.

Wanneer de Lollipop update ook op de Nederlandse Galaxy A5 beschikbaar zal zijn, valt niet te voorspellen. Op dit moment is deze slechts in een zeer beperkt aantal landen officieel te installeren, en het wachten is op een bredere uitrol in de komende periode.

Beste Galaxy A5 deals per provider

Praat mee