Website Samsung bevestigt komst Galaxy S6 Active

Twijfelde er iemand aan de komst van een Samsung Galaxy S6 Active? Slechts een enkeling, waarschijnlijk. En ook die kan nu het laatste restje onzekerheid opgeven: nota bene Samsung’s eigen website noemt het toestel.

samsung-galaxy-s6-active1 Website Samsung bevestigt komst Galaxy S6 Active

De Galaxy S6 Active in twee kleuren, zoals verwacht voor de Amerikaanse provider AT&T (afb.)

Om precies te zijn werd de Galaxy S6 Active alvast genoemd op een pagina over de voordelen van Samsung’s Plus programma dat Amerikaanse gebruik(st)ers extra service biedt op basis van verzamelde punten. Inmiddels is het toestel daar weer verdwenen, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken.

En dus is het de zoveelste keer dat de S6 Active opduikt in de VS, waardoor wij er nog steeds niet van overtuigd zijn dat het toestel op korte termijn ook naar deze kant van de Atlantische Oceaan komt. Precies zo ging het ook met de Galaxy S5 Active, die pas maanden later – nadat we de hoop al hadden opgegeven – in Nederland te koop was.

Dat neemt niet weg dat de S6 Active ook hier een interessante aanvullen op de Galaxy S6 lijn zou zijn. Als de geruchten kloppen heeft het toestel namelijk een paar interessante specificaties die in de S6 en S6 Edge ontbreken, zoals een verwisselbare accu met een capaciteit van 3500 mAh, én de mogelijkheid de opslagcapaciteit uit te breiden met een microSD kaartje.

Tel daarbij op de het toestel uiteraard bestand is tegen allerlei zware omstandigheden – water, stof, klappen – en het is stiekem best een interessante telefoon, al deelt hij natuurlijk niet het gelikte uiterlijk van zijn ‘Actíve-loze’ broertjes.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee